Mihai Stepan Cazazian

Limba Armeană Pentru Toţi!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Arhiepiscopia Bisericii Armene din Romania, Organizatia Tineretului Bisericii Armene din Romania si  Uniunea Armenilor din Romania, organizeaza, în perioada 16-23 decembrie, Scoala de Iarna a Tineretului  Armean- Limba Armeana Pentru Toti!
Dupa succesul din Suceava, ne mutam pentru 7 zile la Sinaia, oferind un program educational si antrenant in incinta Hotelului Arca lui Noe(www.hotelarcaluinoe.ro).
Scopul scolii de iarna, asa cum spune si titlul acesteia, este de a oferi tineretului armean din Romania ocazia de a invata limba armeana!
Scoala se va cladi pe 3 module de limba armeana, unul pentru cei incepatori(occindetala), unul pentru cei avansati(occidentala) si modulul de limba armeana orientala. Aceste cursuri se vor axa pe invatarea alfabetului, scris, citit si coversatie.
Pe langa partea educationala, programul va cuprinde si activitati ce vor permite tineretului din diferitele parti ale tarii sa se cunoasca si sa lege prietenii!
Asa cum sa propus la Tabara de Vara a Tineretului Armeana- Zamca, Suceava, de aceasta data costurile vor fi impartite intre Arhiepiscopia Bisericii Armene(35%), Uniunea Armenilor din Romania(35%) iar restul de 30% vor fi acoperite de participanti! Pentru cele 7 zile de scoala, acei 30% se vor echivala cu suma de 357 RON, acoperind din costurile de cazare, mese, etc.(transportul nu este inclus in aceasta suma). Prin contributia celor 30%, rugam tineretul sa fie alaturi de proiectele ACYO, sprijinind activitatea acesteia, demonstrand puterea si unitatea tineretului armean din Romania!
Va rugam sa va confirmati prezenta pe mailul organizatiei, acyoromania@yahoo.com, cat mai curand!
Speram ca veti participa intr-un numar cel putin la fel de mare ca aceasta vara si veti fii alaturi de tineretul armean dinRomania, invatand limba armeana, primind cheia catre bogatiile stramosilor nostri!

Conducerea OTBAR- ACYO RomaniaHotel Arca lui Noe – Sinaia, Prahova
www.hotelarcaluinoe.ro