Mihai Stepan Cazazian

La primăria din Paris a avut loc o cină de gală în onoarea filialei franceze a Fondului Armenia

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 gala 2

Erevan, La 12 noiembrie 2015,  filiala franceză a FonduluiArmenia a organizat  o cină de gală la primăria din Paris, sub auspiciile primarului Parisului, doamna Anne Hidalgo, cu ocazia  Teledonului 2015.

Oaspeții  de onoare ai evenimentului au fost: Claude Bartolone, președintele Adunării Naționale a Franței,  cântărețul de renume mondial Charles Aznavour, Patrick Devedjian, președintele Consiliului General al Hauts-de-Seine și Vigen Chitechyan, ambasadorul Armeniei în Franța. Printre participanți s-au numărat de asemenea, mai mulți diplomați străini, membri ai parlamentului francez și alți oficiali , lideri media și artiști, precum si un număr mare de binefăcători și susținători.

gala

“Această gală, care a fost organizată la invitația primarului de la Paris, este o mare onoare pentru filiala franceză a Fondului Armenia și miile de suporteri ai săi”, a spus Bedros Terzian, președintele filialei. “Astăzi există o percepție  în creștere în întreaga Europa, că Armenia și Arțah sunt în fruntea civilizației europene și că acestea merită sprijin deplin.”
Teledonul  va avea loc la 18 noiembrie 2015, cu Anne Hidalgo și Patrick Devedjian  ca gazde ale evenimentului. Încasările din teledon vor fi folosite pentru a construi centre comunitare in Arțakh , pentru a extinde proiectele de dezvoltare agricolă  în regiunea Tavush a Armeniei și să ofere asistență pentru refugiații armeni din Siria și Irak.

20151112_200340

Aram Grigorian vorbind cu Aznavour despre concertul ce va avea loc la Bucuresti in luna februarie 2016

02_Photo by Jean Eckian

20151112_192008

Aram si Alice Grigorian