Tiberiu Cosovan

La Mănăstirea Zamca / Atelier de weekend şi expoziţie de pictură în aer liber, organizate de Grupul artistic independent „Domino”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

domino (5)

Grupul artistic independent „Domino” a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, un atelier de weekend şi o expoziţie de pictură în aer liber la Mănăstirea Zamca (Suceava).

Atelierul de weekend, în cadrul căruia membrii Grupului artistic independent „Domino” au pictat în preajma mănăstirii, a fost acompaniat de o expoziţie care etala pe trepiede o selecţie din lucrările membrilor fondatori ai grupării artistice sucevene, pictorii Iosif Csukat, Iulian Dziubinski şi Tiberiu Cosovan.

Acţiunea Grupului artistic independent „Domino” a avut, pentru a doua oară în atenţie, un obiectiv armenesc din Suceava, prima dată fiind vizată Mănăstirea Hagigadar, unde s-a organizat un atelier de lucru în luna martie a.c.

Lucrările, realizate pe parcursul acestui an, se circumscriu proiectului „Anotimpuri”, proiect în cadrul căruia a fost vernisată, pe data de 7 august a.c., în incinta Muzeului Etnografic „Hanul Domnesc”, o expoziţie-blitz (trei ore de expunere) cu lucrările reprezentative ale grupului.

Tiberiu COSOVAN

domino (4)

domino (1)

 

domino (3)