Mcrtici Baghdasarian

Julieta Jaghinyan participanta la concursul muzical “Little Stars of Armenia”!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Dupa cum poate ati observat, pe paginile de socializare ale tinerilor armeni si grupurile acestora, in fiecare duminca apar link-uri pentru a vota o tanara armeanca ce participa la un concurs de muzica in Armenia. Tanara despre care vorbim este Julieta Jaghinyan, are numai 11 ani si participa la prestigiosul concurs muzical Astxik 3 ( Little Stars of Armenia) , ce a ajuns in top 5 al concursului si lupta pentru a ajunge in finala si a castiga.
Nascuta la Bucuresti pe 15 iulie 2001, aceasta se intoarce in Armenia alaturi de o parte din familie, restul membrilor fiind deja de mult stabiliti in Romania.
De la varsta de 4 ani participa la concursuri de frumusete la nivel national, luand premiu peste premiu in 2005 si 2006, urmand ca din 2005 sa devina si membra a trupei de muzica Surprize coordonata de compozitoarea Anahit Shahzadeyan. In anul 2011 si 2012 participa la selectia nationala a prestigiosului concurs de muzica, Novaya Volana~ New Wave, ajungand in finala in ambele editii.
De asemenea, in 2012 primeste titlul de Miss Scolarita 2012 la nivel national.
La cererea primei doamne a Republicii Armenia, Rita Sargsyan, Julieta va apărea in videoclipul trupei Compass Band ce va reprezenta Armenia la Eurovision 2012 la Amsterdam, urmand ca videoclipul sa apara la sfarsitul lunii noiembrie.
Julieta a participat la preselectiile concursului Astxik 3~ Little Stars of Armenia alaturi de sute de tineri, urmand sa treaca de toate cele 3 etape de preselectie si sa ajunga in top 12, participand la galele live ale concursului.
In momentul de fata este in top 5, urmatorul spectacol fiind pe 4 noiembrie, intre orele 16:30 si 18:30(ora Romaniei) pe postul armenesc Shant TV ce il puteti urmari de asemenea online.
Dupa fiecare spectacol live, urmeaza 24 de ore de vot online pe pagina televiziunii Shant TV, www.shanttv.am
Va sugeram sa o sustineti alaturi de noi, votand-o saptamanal si urmarind-o pe pagina ei de socializare de pe Facebook, pentru a afla toate detaliile legate de activitatea ei artistica!

Hrant Jaghinyan