Redactor

INVITATIE Misiunea Economica CCIBRA in Republica Armenia Perioada:18 iulie – 23 iulie 2010

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania Armenia are placerea sa va invite in perioada 18 iulie – 23 iulie 2010 sa luati parte la misiunea economica organizata in Republica Armenia.

Actiunea include intalniri cu reprezentanti ai Uniunii Oamenilor de Afaceri din Armenia, ai Camerei de Comert Nationale a Republicii Armenia, precum si  cu numerosi oameni de afaceri, din domeniile de interes solicitate de participantii la delegatie ( in acest sens, va rugam sa completati si sa ne transmiteti prin e-mail fisa alaturata pentru a putea contacta parteneri locali si a stabili intalniri ) , unele dintre zonele economice in care Armenia exceleaza fiind turismul si industria agro – alimentara .

In contextul actualei crize economice, Armenia reprezinta o oportunitate de afaceri neexplorata pentru Romania. Aceasta tara membra a CIS, se prezinta nu numai cu oportunitati de afaceri proprii, dar si, avand in vedere fostul sau statut ca membra a URSS, pune la dispozitia celor interesati bogate conexiuni de afaceri in toate tarile din fosta URSS.

Costurile de deplasare sunt in cuantum de 1100 euro hotel 3 stele sau 1500 euro hotel 5 stele si includ:

–          Bilet avion Bucuresti Erevan si retur;

–          Taxe aeroport;

–          Transfer de la Aeroport la hotel;

–          Tururi si vizite conform programului;

–          4 nopti cazare in hotel 3 sau 5 stele (conform solicitarii)

Separat se va plati taxa pentru obtinerea vizei – aproximativ 30 $.

Astfel, va rugam sa analizati posibilitatea participarii institutiei/firmei pe care o reprezentati la misiunea economica organizata de CCIBRA.

Confirmarea participarii se face prin corespondenta electronica, pana la data de 28 iunie 2010, la urmatoarele adrese de e-mail: contact@avocatnavasardyan.ro sau udrea_udrea_udrea@yahoo.com.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati pe Dna. Lusine Navasardyan la Tel: 0723134630 sau D-nul Varujan Alexandru Udrea la Tel: 0722669491 .

Cu speranta ca aceasta actiune va corespunde interesului firmei Dvs. privind diversificarea oportunitatilor de afaceri pe piata armeana, va multumim anticipat si asteptam confirmarea de  participare.

Cu stima,

Presedinte CCIBRA

Av.Varujan Alexandru Udrea