Mihai Stepan Cazazian

INVITAȚIE | CULESE DIN ARMENIA

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

LOCAȚIA : TEATRUL RECUL – SPLAIUL UNIRII NR.160
Dragi prieteni,
În perioada 20-22 octombrie vă invităm să descoperiți evenimentele din București dedicate Zilei Limbii, Alfabetului și Culturii Armene. Anul acesta am primit o invitație din partea Centrului Cultural Subcarpați și împreună am pus la cale un parteneriat și un plan de promovare al folclorului și tradițiilor armenești în rândul tinerilor din România.

Astfel, s-a născut proiectul Culese din Armenia, evenimentul care va avea loc JOI 20 octombrie 2022 la Teatrul Recul din București și în clubul Guesthouse, în cadrul căruia tinerii bucureșteni, dar nu numai, sunt invitați să descopere alfabetul armean, muzica și dansurile tradiționale.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI – 20 octombrie

@ Teatrul Recul 18:00 – Vernisajul Expoziției ALFABETUL ARMEAN – Inima Culturii Armene
Instalație de artă contemporană imersivă creată de Hrant Jaghinyan & Valeriu Nicolaides
Vizualuri digitale de CUSCREW
Muzica – BEAN MC – Subcarpați

19:00 – 20:30 – KARIN FOLK DANCE & SONG GROUP și ANSAMBLUL VARTAVAR – muzică și dansuri tradiționale

 @Club Guesthouse
21:00 – Concert HAYK KAROYI – Techno – folklore

Pentru că Ziua Limbii, Alfabetului și Culturii Armene este una extrem de importantă pentru comunitatea noastră, ne-am propus să continuăm sărbătoarea cu încă două evenimente speciale care vor avea loc la Teatrul Recul.În perioada 21-22 octombrie, începând cu ora 17:00, se va putea vizita în continuareExpoziția ALFABETUL ARMEAN – Inima Culturii ArmeneVINERI 21 octombrie la ora 19:00 vă invităm la un spectacol extins  KARIN FOLK DANCE & SONG GROUP și ANSAMBLUL VARTAVAR  special pentru comunitatea armeană.
 Descopera Karin Folk Dance&Song Group
SÂMBĂTĂ 22 octombrie la ora 18:00, la apus, vă propunem o experiență muzicală deosebită, un spectacol de SOUND THERAPY cu HAYK KAROYI.
 Descoperă Sound Therapy cu Hayk Karoyi
Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de aceste evenimente!