Mcrtici Baghdasarian

Interviu în exclusivitate cu Emmy

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Aşa cum v-am promis am reuşit să facem un interviu cu faimoasa artistă din Armenia Emmy (Emma Bejanyan). Cântăreaţa a acceptat să vorbească cu noi iar noi am încercat să aflăm mai multe despre ea şi planurile ei de viitor.

1. Bună Emmy! Iţi mulţumim că ai acceptat să ne acorzi acest interviu. Spune-ne când a început pasiunea ta pentru muzică?

” Am fost atrasă de muzică încă de mică. Am intrat în lumea muzicii datorită părinţilor mei şi prietenilor de familie care mi-au fost profesori şi de la care am avut multe de învaţat.”

2. Ce stiluri de muzică îţi place să cânţi?

” Încă de când eram mică am studiat jazz-ul. Familia din partea tatălui au fost muzicieni. Bunica mea a fost profesoară de pian, iar o mătuşă a fost pianistă. Tatăl meu a fost sculptor, cânta la pian şi era mare amator de jazz. Mama mea a cântat într-o trupă de jazz dupa care şi-a înfiinţat propria ei formaţie. Ani la rând s-a ocupat cu educaţia muzicală a copiilor.”


3. Ce artişti te-au inspirat în activitatea ta muzicală?

” Eu nu am avut niciodată idoli, dar au fost artişti pe care ascultându-i am avut multe de învaţat. Am ascultat muzică de toate genurile, important este să îmi placă şi să fie de calitate.”

4. Poţi să ne spui şi ceva ce nu ştim, vreun secret?

” Îmi plac mâncărurile gustoase şi sunt adepta modului de viaţă sănătos.

5. Spune-ne care sunt primele 5 melodii preferate ale tale.

” Dacă nu vă referiţi la repertoriul meu, atunci să vă zic asa:

1. Drake ft Stevie Wonder – Doing it wrong
2. Foster the People – pumped up kicks
3. Beyonce – Love on top
De asemenea, îmi place tot ce cântă Mary J Blige şi ascult foarte mult Ceaikovski.”


6. I-am intervievat şi pe DerHova şi Lazzaro, care au compus pentru tine. În ce relaţii eşti cu ei?

” Chiar acum lucrez cu DerHova la un nou videoclip şi la noi cântece. Totul decurge foarte bine. Şi cu Lazzaro am relaţii foarte bune dar deocamdată în afară de melodia “Hi” pentru Eurovizion nu am lucrat nimic altceva împreună.”

7. Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?

” Noi videoclipuri, noi melodii şi, bineînţeles, noi concerte. Sper că într-o bună zi voi cânta şi pentru voi. În acest moment lucrăm la o nouă melodie ai cărei autori sunt DerHova şi Avet Barseghyan. Melodia se numeşte “Hayer” şi este dedicată tuturor sportivilor armeni.”

8. Îţi mulţumim pentru interviu. Ce ai vrea să le transmiţi cititorilor noştri şi tuturor armenilor din România?

”Vreau ca armenii din întreaga lume să fie fericiţi şi mândrii. Aş vrea să fim uniţi, pentru că numai astfel putem fi puternici. În ceea ce mă priveşte, voi cânta pentru voi toţi.”