Mihai Stepan Cazazian

În cinematografe/DANSUL DRAGOSTEI : Bătălia Starurilor

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

step-up-all-in-326879l

Într-unul din rolurile principale  Aram Manucharian (cunoscut si sub numele de Adam G. Sevani)

Născut la 29 iunie in anul 1992, este un actor si dansator de origine armeana si americana ce a devenit cunoscut prin rolul sau “Moose” din filmul “Step Up 2: The Streets”.

Parintii sai sunt Edita si Gagik Manucharian. Adam este fratele mai mic al lui V. Sevani, membrul formatiei NLT (“Not Like Them”). Adam a inceput sa danseze de la o varsta frageda-incepand astfel in studioul de dans al parintilor sai, Centrul de Dans Synthesis. Lui Sevani ii place sa fie in centrul atentiei si este considerat a fi un mare talent in actorie, dans si interpretat. Totusi, la momentul de fata, dansul ii umbreste celelalte calitati. Adam considera ca “dansul este universal” si ca “transmite in toate limbile straine”.

Sevani a fost laudat de catre ziarul The New York Times pentru rolul unui personaj care putea fi foarte bine “cel mai rau tocilar din istoria filmului”. De asemenea a primit si un premiu pentru rolul sau Moose din Step Up 2: The Streets in anul 2008, “Young Hollywood Award”.

Adam a aparut in primul videoclip al trupei NLT pentru melodia “That Girl”. De asemenea, a facut coregrafia pentru ultimul videoclip NLT al piesei “Karma”. A aparut intr-o reclama pentru haine de copii, a firmei J.C. Penney.

Sevani a aparut in videoclipuri precum: “Breathe, Stretch, Shake” a cantaretului Mase, “Switch” al lui Will Smith, “Church”al lui T-Pain si “I’m Really Hot”, melodia lui Missy Elliott. De asemenea, Adam a fost si in trupa de dansatori a cantaretului Kevin Federline, atunci cand acesta a sustinut un show in 2006, la Teen Choice Awards. Adam Sevani a facut parte din FlyKids, un cor pentru un program de copii.