Mihai Stepan Cazazian

Impulsionarea cooperării economice și comerciale româno-armene

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

714383

În ziua de 8 aprilie, ministrul transporturilor și telecomunicațiilor al Republicii Armenia, Gaghik Beglarian, i-a primit pe ministrul economiei din România, Varujan Vosganian, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Erevan, doamna Crina Rodica Prunariu, și pe Dan Sicole, consilier la ministerul economiei. După cum au transmis de la serviciul de presă al ministerului transportului și telecomunicațiilor al RA,  în cadrul întîlnirii părțile au dezbătut o serie de chestiuni privind relațiile bilaterale.

Cu această ocazie s-a menționat că există o bază juridică și acorduri cuprinzătoare pentru dezvoltarea cooperării dintre România și Armenia, fiind deja semnate acorduri bilaterale în aproape toate domeniile posibile ale cooperării.

Cele două părți au convenit să întreprindă pași în vederea adîncirii și mai mult a relațiilor economice și comerciale bilaterale și a creșterii a volumului circulației mărfurilor.

Cei doi miniștri au căzut de acord ca următoarea, cea de a 4-a sesiune interguvernamentală româno-armeană pe chestiuni de cooperare economică, comercială și tehnico-științifică  să aibă loc în luna iunie 2013 la Erevan.

http://armenpress.am