Mihai Stepan Cazazian

Împodobirea bradului de Crăciun la Botoșani

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

In asteptarea sarbatorilor de Craciun,cativa din tinerii armeni din Botosani s-au reunit la sediul Uniunii pentru a participa la impodobirea bradului.

In comunitatea noastra sunt multe persoane in varsta, multi care au ajuns la varste respectabile si care azi fie sunt singuri, bolnavi sau sunt in imposibilitatea de a-si purta singuri de grija.

Asa cum am vazut la inaintasii nostrii, asa cum si ei au avut in grija la vremea lor batranii comunitatii (dl. Bogdanovici Cerchez a trait pana la 101 ani si a fost ingrijit de catre Gheorghe Lazarovici pana a inchis ochii), azi am pregatit cateva pachete cu bucate pentru varstnicii armeni.

Nu i-am uitat aici pe doamna Eufrosina Costeschi (98 ani, profesoara, Cetatean de Onoare al orasului), pe dna Lola Cocuta ( din familia Ferhat, ce a contribuit substantial la refacerea capelei Buna Vestire din Cimitirul Armenesc din Botosani), pe Viorica Popa , cea care ne-a obisnuit sa fie in centrul activitatilor desfasurate in comunitate  dar care din cauza bolii nu isi mai permite, pe dna Eufrosina Loghin ( 85 ani, fosta Lazarovici), pe bunica studentului de la Erevan, Vlad Damian, dna Angela Damian, pe dna Elena Suster, cunoscuta activista in cadrul Uniunii si pe dl Valerian Aritonovici ( 85 ani, fost consilier parohial in cadrul Parohiei Botosani).

Pe fetele acestor oameni, care au fost membrii de seama in comunitatea noastra, le-am readus zambetul si bucuria si, sunt convins, ca si multumirea continuitatii in comunitatea armeana din Botosani.

Multumim tinerilor Serban Lazarovici , fratilor Mesrop si Sahac Ghazaryan, protagonistii acestei actiuni de binefacere.

 

         Cristian Lazarovici