Mihai Stepan Cazazian

IM MEMORIAM ANUȘ CIVIDIAN EHSICHIAN 

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 
Nimic nu poate stinge durerea ce s-a asternut in inimile noastre cand intr-o zi trista de 25 martie 2018 ,la numai 56 de ani ,un suflet bun,nobil  si iubitor s-a ridicat la ceruri , lasand in sufletele noastre multa durere , tristete si lacrimi .Trecerea timpului nu aduce uitarea ci  adanceste si mai mult suferinta, Destinul nu a mai avut rabdare si i-a frant fulgerator firul vietii dragei noastre Anuș care a înnobilat ani de-a randul scena interpretand la pian cu talentul ,daruirea si profesionalismul sau.
A urmat cursurile Liceului de Muzică din București la clasa prof. Gabriela Stepan după care a urmat conservatorul. S-a stabilit acum mulți ani,  alături de fratele ei Ara în orașul Bilbao din Spania unde a profesat fiind membră, ca pianist, a Societății Corale din Bilbao. De asemeni a acompaniat la pian diferiți interpreți alături de care a susținut concerte.
O vom pastra mereu in inimile noastre ,iar amintirea ei va ramane totdeauna vie pentru noi, ascultand in continuare minunatele sale concerte de pian.
Sincere condoleante , un gand de mangaiere si alinare sufleteasca celor doi copii Eider si Ibai, fratelui Ara , nepoatei Anaid ,familiei Ehsichian si prietenilor .
Un gand pios,o rugaciune  si  o lumanare pentru cea care nu mai este printre noi,
Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul sau delicat si generos in armonia raiului ceresc !
 
Hasmig ANANIAN