Mihai Stepan Cazazian

IAȘI / Sărbătoarea Întâmpinării Domnului şi Adunare generală a parohiei Iași

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

iasi

 

Duminică, 14 Februarie 2016, Pr. Radu Krikor Holca a oficiat sfânta liturghie cu prilejul marii sărbători a „Întâmpinării Domnului”. Bucuria comunităţii a fost mare deoarece la sfânta liturghie au participat activ – prin răspunsurile corului – un grup de studenţi din Armenia, care se află la studii în centrul universitar din Iaşi.

După oficierea Sfintei Liturghii, a avut loc în biserică, conform art. 57 din Statutul organic de funcţionare al Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România, Adunare generală a Parohiei Iaşi.

Preasfinţitul Episcop Datev Hagopian, Întâistătatorul Arhiepiscopiei Armene din România, a binecuvântat această şedinţă printr-un mesaj citit de părintele vicar Radu Krikor Holca la începutul şedinţei.

În cadrul lucrărilor Adunării Generale au fost aprobate rapoartele financiar contabile pentru anii 2015-2016 şi de asemenea s-a aprobat Planul de activităţi pentru 2016.

Activitatea Parohiei s-a desfăşurat nemijlocit în cadrul instituţional. Şedinţele şi slujbele din Parohie se oficiază periodic. De asemenea, comunitatea s-a bucurat de prezenţa Prea Sfinţitului Episcop Datev Hagopian care ne-a vizitat de trei ori în cursul anului 2015.

 

Consiliu Parohial

1658