Mihai Stepan Cazazian

IAȘI / GALA ArmenIS

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul nostru realizat de organizația de tineret a Uniunii Armenilor din România – Sucursala Iași.
„Unul dintre momentele de referință ale acestui an aniversar îl constituie Centenarul Uniunii Armenilor din România. În acest sens, echipa proiectului ArmenIS – identități ale trecutului în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România – Sucursala Iași – organizația de tineret organizează activitatea „Gala ArmenIS – 100 ani de cultură armeană în spațiul românesc”, care va avea loc în data de 19 decembrie 2019, la Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iași începând cu orele 17.00. Evenimentul va include și o serie de surprize printre care un recital de poezie, un moment muzical și un spectacol de dans cu scopul de a promova într-o formă cât mai amplă tradițiile și obiceiurile armenești.

În cadrul manifestării culturale vom premia colaboratorii noștri ce au sprijinit demersul nostru cultural-educativ pe parcursul trecerii timpului. În speranța că ne veți onora cu prezența dumneavoastră la acest eveniment, vă asigurăm de sincera noastră considerație.”