Mihai Stepan Cazazian

Hrisov de apreciere și binecuvântare arhierească Doamnei Ahahid Tavitian

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Hrisov de apreciere și binecuvântare arhierească

Doamnei Ahahid Tavitian

Constanța

            Cu   dragoste părintească vă  trimitem prin aceste rânduri  sincere cuvinte de apreciere, mărturie a  bucuriei Noastre duhovnicești  pentru  toată reușita vieții voastre de slujire a culturii și artei românești, pentru demnitatea  dovedită de-a lungul anilor de strădanie spre a aduce strălucire lumii iubitorilor de artă din România  și fală comunității armene.

            Faceți  parte dintre cei care ne-au adus mândria  de a fi armeni, ne-au dat bucuria de a putea simți și trăi clipe de fericire  văzând strădania d-voastră pentru păstrarea și deșteptarea   gândurilor spre o viață nouă, luminată de farmecul de netăgăduit al tainicei lumi a teatrului. Slujiți această  lume de mai bine de 3 decenii, cu dăruire, profesionalism, cu o pasiune neascunsă, aportul d-voastră la afirmarea reușitelor teatrului constănțean fiind de netăgăduit.

            Demnă urmașă a unui mare împătimit al scrisului, v-ați dovedit harul slujind acelorași idealuri, adevărul și frumosul. Spre mândria și bucuria noastră a armenilor, nu v-ați ferit nici o clipă din a vă arăta disponibilitatea și dorința de a vă implica în viața comunității armene din Constanța.

            În semn al alesei Noastre aprecieri pentru toată dăruirea d-voastră, pentru aportul adus la împlinirea proiectelor lăudabile ale armenilor din Constanța,  pentru vrednicia întregii voastre lucrări, răspundem cu bucurie cuvântului de mijlocire al preotului paroh al comunităţii armene din Constanţa Oshakan Khachatryan și vă acordăm cu sinceră bucurie acest

HRISOV DE APRECIERE ȘI BINECUVÂNTARE ARHIEREASCĂ

            Ne rugăm Bunului Dumnezeu pentru sănătatea voastră , dorindu-vă viață lungă și spor îmbelșugat în fapte bineplăcute Domnului.

 

Cu sinceră prețuire și binecuvântări,

+ PS Episcop Datev Hagopian

Întâistătător al Eparhiei Armene din România