Arhiepiscopia Armeana

HRAMUL CATEDRALEI ARHIEPISCOPALE SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIIL

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Cu bucuria vom oficia Sfânta Liturghie arhierească în data de 6 noiembrie  a.c., cu ocazia hramului Catedralei Arhiepiscopale Sfinții Mihail și Gavriil din București. De mai bine de un secol, acest minunat Templu, ca un tată milostiv şi o mamă iubitoare, Îi adună sub aripile sale pe fii săi şi îi educă cu spirit creştin, adună şi transmite din generaţie în generaţie tradiţiile frumoase ale armenilor din România.

Vă invităm duminică, la 10:30 să participați la Sfânta Liturghie arhierească, oficiată de Preasfinția Sa Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Eparhiei Armene din România, urmata de slujbă de Te Deum, cu ocazia împlinirii a 23 de ani de la întronizare a Catolicosului Tuturor Armenilor, Karekin al II-lea, Patriarhul Suprem și slujbă de parastas în care vor fi pomeniți binefăcătorii și ctitorii Catedralei Arhiepiscopale Armene din București, după care în curtea Catedralei vor fi împărțite pachete cu ”matagh”.

Ruga noastră şi dorinţa este ca Bunul Dumnezeu să ocrotească acest minunat Templu, să binecuvânteze şi să-şi reverse harul asupra popoarelor prietene armene şi române, să ţină neclintit Statul Armean şi Român, dăruind zile frumoase şi pace. Ne rugăm pentru toţi cei ce au contribuit la construcţia acestei Catedrale.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene

One Response to HRAMUL CATEDRALEI ARHIEPISCOPALE SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIIL

  1. Eugenia November 2, 2022 at 8:19 pm

    Doamne ajuta! Amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.