Mihai Stepan Cazazian

GRĂTARIADA Ediția a II-a

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

1

Uniunea Armenilor din România și Partida Romilor “Pro Europa” vă invită la

a doua ediție a competiției de artă culinară tradițională axată pe preparate la grătar și la foc deschis adresată minorităților naționale din România “GRĂTARIADA”, duminică, 22 iunie 2014, începând cu ora 12.00, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, zona grătarelor.

La competiție participă reprezentanți ai minorităților din România, în maximum trei echipe a trei pesoane pentru fiecare echipă. Concurenții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani.

Din partea Uniunii Armenilor din România vor participa la competiție 3 echipe a 3 persoane pentru fiecare echipă. Persoanele doritoare să participe în calitate de concurenți sunt rugate să trimită un e-mail la office@uniuneaarmenilor.ro sau să ne contacteze telefonic la 0745755126 până vineri, 20 iunie 2014, orele 15.00.

Tema competiției constă în prepararea, la cărbuni încinși sau foc deschis, a două feluri de mâncare la alegerea echipelor participante, fiind obligatoriu ca cel puțin un fel să conțină carne sau pește.

Organizatorii asigură gratuit accesul la grătar pentru fiecare dintre echipe, cărbuni și uneltele necesare pentru aprinderea și întreținerea focului, iar materiile prime necesare preparatelor, precum și platourile pentru prezentare sunt în sarcina concurenților.

Competiția va fi jurizată de către 3 persoane cu competențe în arta culinară, stabilite de către organizatori și la final se vor acorda premii consistente pentru locul I, locul II, locul III și premiul special al juriului.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria sectorului 4.