Mihai Stepan Cazazian

GRAMATA PATRIARHALĂ de binecuvântare și apreciere preaiubitului noastru fiu Arhimandrit Mitrofor Zareh Baronian

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

vehaparIubite Prea Sfinte,

Am fost înștiințati din partea Prea Sfințitului Episcop al Eparhiei Armene din România Datev Hagopian, că în acest an se împlinesc 50 de ani de la hirotonirea întru preot ieromonarh. Este arhicunoscut slujirea devotată și zelul dumneavostră în grădina sfintei nostre Biserici.

Cu mulțumiri în suflet, vă emitem Gramota Patriarhală și înalta apreciere că timp de jumătate de secol v-ați consacrat prin sârguința și capacitatea dumneavostră specifică spre binele bisericii și vieții spirituale a poporului nostru trăitor în România.

Prin slujirea cu zel a Înalt Preacuvioșiei Voastre, ați meditat dragostea sinceră și evlavia fiilor noștri, fiind un bun exemplu pentru cler și credincioși.

Pentru noi este o bucurie să constatăm că în întreaga dumneavostră slujire ați dat dovadă și de dragostea sufletească și fidelitatea față de Sfântul Scaun din Ecimiadzin.

La acest moment aniversar, prin Gramota noastră Patriarhală, vă transmitem felicitările și bunele urări de la centrul spiritual al tuturor armenilor Sfântul Scaun din Ecimiadzin, rugându-l pe Dumnezeu să păzească sub binecuvântarea Sa pe devotatul și emeritul slujitor al bisericii dăruindu-vă zile însorite și sănătate deplină, succes și toate cele bune.

Cu binecuvântare,

Patriarh Suprem Catolicos Karekin al II-lea

Ecimiadzin 17 martie 2015