Mihai Stepan Cazazian

Gânduri la sfârșit de an / NEIL GIBSON : HAI SĂ CREĂM UN NOU AN PLIN DE COMICSURI BUNE !

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Ah, se pare că şi acest an vrea să treacă cu repezeală, deşi încă aveam multe de făcut şi de realizat. Pentru unii anul 2016 a fost o perioadă  fericită, dragoste şi fără griji, pentru alţii dimpotrivă.

Este interesant ce gândesc şi ce  urează, la sfârțit de an, câțiva oameni ( un suedez un englez și doi armeni ) cu preocupări diferite.

 

Eric Thyrell, trainer, lector suedez. Cu o doză mare de energie și umor el a inspirat angajați în întreprinderi, organizații și oameni din țările nordice.

“Pentru anul  2017 doresc ca oamenii  să găsească să facă ceea ce le place cel mai mult  şi să înceapă chiar din acest moment, acel lucru. Este mai bine să încerce şi să eşueze decât să nu facă nimic, petrecându-şi viaţa întrebându-se: ..şi dacă? sau: de ce nu am făcut?”

 

 

 

Igor Anisimov, preşedinte al Asociaţiei comerciale şi industriale armeano-române, directorul hotelului “Diamond House”. Fiind de origine armean-ucraineană, a lucrat ca traducător oficial și de limba română.

“Anul Nou este nu doar începutul unui calendar nou, ci este o nouă speranță, în succes şi victorie. Noi privim cu încredere spre viitor și avem toate motivele pentru a fi optimişti: planuri clare și concrete pentru dezvoltarea socio-economică, posibilitatea reală a punerii în aplicare a acestora. Fie ca anul nou să şteargă toate necazurile din trecut şi să multiplice bunăstarea şi succesele acumulate in anul trecut. Fiecare minut al noului an să vă aducă ceva nou şi interesant în viată. Fie ca acest an să fie anul întâlnirilor grandioase şi începuturilor fantastice, anul naşterii unor noi vise, care să se îndeplinescă cu siguranţă! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!”

 

Neil Gibson, scriitor englez de comicsuri , fondatorul și redactorul-șef al T Pub. El își continuă misiunea pentru ca oamenii să citească comicsuri, căci zâmbetul şi râsul pot salva viaţa oferind calități  aparte.

“Urările mele pentru anul viitor poate nu  diferă  de ale celorlalţi: reducerea poluării și războaielor, drepturi  și libertăți pentru oameni și prosperitate economică și fericire. Acestea sunt toate dorințele la nivelul înalt pe care cred că mulți oameni le împărtășesc. Cu toate acestea, la nivel personal, dorința mea pentru anul viitor este legată de.. comicsuri.  Îmi place foarte mult acest mediu deoarece are multe de oferit. Deşi mulţi privesc acest gen de cărţi ( comics) cu un oarecare dispreţ, ca veri săraci: acestea îşi au locul lor, dar sunt mai mult pentru copii.  Înebunesc când aud vorbindu-se aşa. Tot felul de oameni citesc tot felul de comicsuri! Când oamenii spun că nu citesc comicsuri, îmi amintesc  de bunica mea irlandeză – ea a câștigat premii pentru gătit, dar niciodată nu a încercat mâncarea indiană sau chineză. Ea a fost complet fericită să nu încerce aceste alimente, la fel cum unii oameni sunt perfect fericiţi să un citeacă benzi desenate. Înțeleg, într-adevăr. 

          Urez fericire tuturor! Însă la nivel personal urez ca oamenii să încerce să citească comicsuri bune, deoarece pot descoperi o pasiune aşa cum  am descoperit-o și eu.”

 

Elena Chobanian, journalist, realizatoare de TV, redactor- şef de radio, analist de relatii international armeano-român.

“Doresc ca anul ce urmeză să ne aducă echilibru, armonie sufletească şi un pic mai mult zâmbet şi încredere, căci fiecare dintre noi îşi are locul în această singură viaţă. Este păcat s-o risipim pentru nimicuri. Sărbători fericite şi La mulţi ani!