Mihai Stepan Cazazian

FOTBAL / Naționala Armeniei, cu Andonian și Voskanian dar fără Mkhitaryan, a fost zdrobită cu 0-5 de Naționala României

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

armenia-romania-0-5-adi-popa-rezumat-video-goluri-preliminariile-cm-2018_cristi-raraitu-blogspot-ro

ARMENIA – ROMANIA. Echipa antrenata de Cristoph Daum a invins categoric, in deplasare, scor 5-0, selectionata Armeniei în preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din  2018.

Romania a inceput meciul excelent si in minutul 3 a reusit sa obtina penalty, dupa ce lovitura de cap a lui Bogdan Stancu a fost respinsa de pe linia portii, cu mana, de Grigoryan. Acelasi Bogdan Stancu a transformat penalty-ul si a deschis scorul.

In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. Dupa ce a oferit doua pase de gol, Stanciu si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 28.

In repriza a doua Romania n-a mai fortat, insa chiar si asa a reusit sa mai marcheze in minutul 59, prin Chipciu, care si-a depasit in viteza adversarul si a marcat singur cu portarul.

Să  menționăm că echipa Armeniei nu a beneficiat de aportul celui mai valoros jucător al ei, mijlocașul  lui  Manchester United, Henrikh Mkhitaryan, ( cotat la 40 milioane de euro !)  fiind indisponibil.