Mihai Stepan Cazazian

FOTBAL : Frații Karamian joacă la FC Clinceni

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

artiom_karamian_arman_karamian

 Frații Artiom şi Arman Karamian care, au evoluat pentru mai multe echipe de fotbal, din Liga I a României, joacă în acest moment la echipa de Liga a II-a, FC Clinceni.

Artavazd „Artiom” Karamian a jucat în România pentru Rapid București, FC Timișoara și Steaua București iar fratele lui, Arman, a evoluat la echipa Unirea Urziceni din Liga I în turul sezonului 2010-2011. A mai jucat pentru Rapid București, FC Brașov, Gloria Bistrița, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Timișoara și Steaua București.

În etapa 23 a Ligii secunde, disputată sîmbătă 29 martie FC Clinceni a întîlnit pe teren propriu echipa Dunărea Galați pe care a învins-o cu scorul de 2-1. Golul victoriei a fost  realizat, din penalty, de Artiom Karamian.

Într-un interviu acordat postului digisport cei doi frați gemeni vorbesc despre viața lor în România. Ei trăiesc, așa cum i-au învățat părinții, cu toții în aceeași casă. Sunt 16 persoane în „clanul Karamian” și toți locuiesc în uriașa vilă de la Chiajna. ”Aici e viața mai bună pentru noi. Vrem să ne creștem copiii aici și, de ce nu, dacă ajung mari fotbaliști, pot să joace la naționala României”, au mai spus frații Karamian.