Mihai Stepan Cazazian

FONDUL ARMENIA : TELEDON 2012

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Fondul Armenia ( pentru cei care nu stiu) este o organizatie neguvernamentala cu sediul la Erevan si cu filiale in mai multe tari , de regula unde diaspora armeneasca este cat de cat numeroasa; fondul Armenia colecteaza fonduri pentru proiecte de infrastructura destinate dezvoltarii Republicii Armenia si Nagorno Karabakh -respectiv construirea sau renovarea de drumuri , spitale , scoli , sisteme de irigatie, conducte de gaze , etc. ( mai multe despre activitatea fondului gasiti in pagina dedicată din Ararat si pe site-ul fondului www.himnadram.org).
Filiala din Romania va indeamna sa participati la manifestarea de varf a Fondului Armenia – teledonul – care va avea loc anul acesta spre sfarsitul lunii noiembrie probabil tot la Los Angeles .Ca de obicei , spectacolul va prilejui anuntarea de catre armenii si prietenii lor de pretutindeni a donatiilor avute in vedere a fi efectuate catre fond. Spectacolul este transmis in toata lumea prin intermediul televiziunii prin cablu ,prin satelit sau prin internet.In aceasta faza nu se pune problema platii ( daca se executa si plata donatiei cu atat mai bine) dar se solicita de catre fond transmiterea listelor de promisiuni de donatii care vor fi afisate in timpul spectacolului pe burtiera ecranelor de televizor.
Prin urmare , am rugamintea ca in pana la 31 octombrie 2012 sa ma anuntati despre intentiile de a efectua donatii, prin telefon la 0726.66.68.27 sau prin posta electronica la ghaciaturian@gmail.com , termenul este solicitat mai ales daca doriti ca numele dvs. sa apara pe burtiera,in timpul spectacolului televizat , pentru ca organizatorii sa aiba timpul necesar pregatirilor din punct de vedere tehnic; despre plată vom discuta ulterior – anul trecut plata s-a efectuat pe mai multe canale si anume la sediile filialelor U.A.R., la parohii si la ambasada.

Va multumesc anticipat si astept inscrierile.
Mentionez ca anul trecut s-au colectat cca. 13.000 USD si  important este să participi și nu suma de bani care se donează.

Garabet Haciaturian

Președinte Himnadram filiala România

“HAYASTAN” ALL ARMENIAN FUND | www.himnadram.org| Rural and Infrastructure Development Projects in A  www.himnadram.org
Hayastan All Armenian Fund. Rural and Infrastructure development in Armenia and Artsakh. Projects, Telethon, Phoneaton, Charity, Donations. Donate for Roads, Schools, Hospitals and Infrastructure in Armenia and Artsakh. Make your impact as an individual or NGO