Mihai Stepan Cazazian

FONDUL ARMENIA / Comunicat de presa cu privire la al 22-lea teledon

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pentru Armenia mea iubită: Apa și soarele dau viață comunităților armenești

Pe 28 noiembrie a.c., Fondul Armenia din Erevan va da startul celui de-al 22-lea teledon anual, care va avea loc sub sloganul „Pentru iubita mea Armenia : Apa și soarele dau viață comunităților armenești.” Teledonul va fi televizat în direct de la 10 p.m. ora Erevanului (respectiv ora 10 a.m. la Los Angeles) la Televiziunea Publică armeană. În acest an, primele patru ore vor fi transmise în direct de la Erevan, iar celelalte opt ore de la Los Angeles.

Fondurile strânse în cadrul celei mai importante acțiuni de strângere de donații se vor orienta către dezvoltarea rețelelor de apă potabilă și instalațiilor de energie solară în Artsakh și în trei regiuni din Armenia – Lori, Tavush și Shirak. Inițiativele vor contribui la îmbunătățirea vieții compatrioților noștri din peste 100 de comunități beneficiare, oferindu-le un sistem de alimentare cu apă, încălzire gratuită și energie electrică.

Solicităm armenilor din întreaga lume să participe la toate strângerile de fonduri armene și să contribuie la dezvoltarea comunităților noastre.

Un nou website de ultimă generație, cu tehnologii inovatoare, a fost lansat la aceeași adresă, care va face ca activitatea Fondului să fie pe deplin transparentă pentru toți armenii și controlabilă de toți armenii. De asemenea, vă permite să faceți donații online în formatul preferat. Puteți accesa https://www.himnadram.org/hy/donate pentru a afla mai multe despre caracteristicile noului website și mecanismul de donare online.
De asemenea, puteți face o donație folosind linkul https://www.himnadram.org/en/bank-transfers.

Participarea ta va fi foarte apreciată.

Misiunea Fondului Armenia este crearea unei rețele panarmene mondiale cu unicul scop de asigurare a dezvoltării proporționale și durabile a Armeniei, Artsakh-ului, precum și a comunitatilor din diaspora,pe baza identitatii comune.

Traducere: Garabet HACIATURIAN

reprezentant national al Fondului Armenia în România