Mihai Stepan Cazazian

Filmul CALENDAR de Atom Egoyan astăzi, 9 iunie, la orele 21, pe CINEMAX

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Cinemax_logo_logo

Pentru cei care au în grila de programe postul CINEMAX  anunțăm că în această seară, (9 iunie)  la orele 21  va fi transmis un excepțional film semnat de Atom Egoyan.

Un film al regăsirii identității ce nu trebuie ratat.

 

 

Un fotograf și soția lui, care urmează să îl ajute ca translator, pornesc într-o călătorie în Armenia, unde urmează să realizeze fotografii cu biserici ce vor fi publicate într-un calendar. În timpul călătoriei, femeia se îndrăgostește de ghid.
Regizorul peliculei „Calendar”, Atom Egoyan, decide să fie el cel care îl interpretează pe eroul principal al poveștii. Astfel, un fotograf (Egoyan) și soția lui, care urmează să îl ajute ca translator, pornesc într-o călătorie în Armenia, unde vor să realizeze fotografii cu biserici care vor fi publicate într-un calendar. Doar că bărbatul începe să simtă că se întâmplă ceva neobișnuit. Cei doi soți devin tot mai distanți. În cele din urmă, inevitabilul se petrece, iar femeia se îndrăgostește de cel care le era ghid și decide să își părăsească soțul. Ceva mai târziu, înapoi acasă, el va apela la serviciile unei agenții de escorte, va cunoaște mai multe femei și, în cele din urmă, o va alege pe aceea care va semăna cel mai mult cu fosta lui Calendar-01parteneră infidelă.

http://www.cinemax.ro/movie/calendarul_-76748