Mihai Stepan Cazazian

FESTIVALUL STRADA ARMENEASCĂ / Paul Agopian ( bucătărie armenească) și Ciprian Zobuian ( artisan patissier-chocolatier ) ne pregătesc surprize

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Un obișnuit al festivalului, Agopian Paul Bogdan și echipa Premier Catering & Events vor găti și în acest an o serie de delicatese armenești.

În fiecare zi de festival, vizitatorii vor putea să deguste preparate tradiționale armenești, de la kebab-ul cu vișine la vospov kufte (chiftele din linte roșie), la vinul de rodii și până la prăjitura oficială a festivalului, o creație special realizată de Ciprian Zobuian.

Paul este un pasionat al bucătăriei armenești și un căutător al tradițiilor poporului său. Pasiunea pentru bucătărie, și în special pentru bucătăria armenească, își are locul în istoricul familiei sale, străbunicul său fiind un mare bucătar și negustor de cafea, stabilit în București în anul 1920.

Paul găsește inspirație în mirodeniile armenești; în rețetele lui vei descoperi peste 300 de tipuri diferite, mirodenii pe care le folosește pentru a îmbogăți gustul preparatelor.

Vino să îi cunoști și mai ales să le descoperi bucatele, între 2 și 4 august, pe #stradaArmenească.

  •  
  •