Mihai Stepan Cazazian

FESTIVALUL CERBUL DE AUR / Syuzanna Melqonyan din Armenia spune : “Nu renunța niciodată, luptă până la victoria finală”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

După cum am anunțat deja pe pagina noastră anul acesta, printre cei 12 finaliști ai concursului din cadrul Festivalului Cerbul de Aur ( Brașov, 22-25 august) se află și Syuzanna Melqonyan din Armenia.

De pe pagina oficială a festivalului am selectat cîteva date pe care le prezentăm mai jos.

Syuzanna Melqonyan s-a născut pe 26 decembrie 1992, în Ucraina. A început să cânte din clasa a cincea, primul său spectacol fiind la o serbare școlară. Timbrul ei vocal este soprano liric.

A absolvit Institutul de Teatru și Cinematografie din Erevan. Este finalistă a proiectului Superstar Armenia (2009), iar din 2011 a primit numeroase premii prestigioase la diferite concursuri și festivaluri. A fost finalistă în etapa de calificare la Eurovision 2016. În 2017 Syuzanna s-a clasat pe locul doi la festivalul New Wave. Visul ei este să cânte alături de Lara Fabian și Celine Dion.

Adoră înotul, iubește marea, liniștea yoga și fitness-ul. Este dornică să învețe limbi străine și îi place să citească. ”Literatura e aproape de artă, iar limbile străine sunt chei ale artei”. Autorii favoriți ai Syuzannei sunt Oscar Wilde și Fiodor Dostoievski. Sărbătoarea ei preferată este Anul Nou și îi place să gătească. ”Vine de la tatăl meu, care este chef”, mărturisește Syuzanna. S-ar bucura să primească în dar un bilet de călătorie pentru Italia.

Motto-ul Syuzannei este “Nu renunța niciodată, luptă până la victoria finală”. Vezi mai mult informații despre Syuzanna pe cerbuldeaur.ro