Mihai Stepan Cazazian

FESTIVALUL CERBUL DE AUR / Syuzanna Melqonyan din Armenia este pe lista celor 12 finaliști care vor concura pentru Marele Trofeu

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Un număr de 12 artişti din zece ţări vor concura pentru Marele Trofeu al celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Cerbul de Aur de la Braşov care va avea loc în perioada 22-25 august.

Și la acestă ediție printre cei 12 finaliști se află o concurentă din Armenia. Este vorba de Syuzanna Melqonyan o tânără în vârstă de 26 de ani care a participat, pînă în prezent, la concursurile naționale Hay Superstar, The Voice of Armenia și X-Factor. De asemeni a participat la selecția națională pentru  Eurovision în anii 2016-2018. Primul ei videoclip se numește “Am găsit dragoste” a fost scris de Ellen Nahapetyan  și  a fost postat în 2016 pe contul  său de pe YouTube.

Vom reveni cu
amănunte în momentul cînd organizatorii vor face publice noi informații despre
concurenți.

Potrivit comunicatului  TVR, transmis  de AGERPRES, artiştii care s-au calificat în finala concursului sunt Tamara din Georgia, Ralfs Eilands – Letonia, Veronica Liberati – Italia, Florin Răduţă – România, Anna Odobescu – Republica Moldova, Alfie Arcuri – Australia, Renate – România, Cynthia Verazie – Cipru, Eliza G – Italia, Syuzanna Melqonyan – Armenia, Monika Marija – Lituania şi Sara de Blue – Austria.

Festivalul
Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima
dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de
la debut. La ediția trecută a concurat și Amaliya  Margaryan din Armenia.