Mihai Stepan Cazazian

EREVAN | „Teste și sfaturi psihologice” de Elena Chobanyan

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

La Erevan a fost reeditat volumul „Teste şi sfaturi psihologice” semnat de colaboratoarea noastră Elena Chobanyan. Această carte nu are legătură nici cu politica și nici măcar cu literatura ci, așa cum se poate observa din titlu, își propune să abordeze subiecte interesante și tentante, pornind de la teste psihologice și terminând cu sfaturi pe înțelesul tuturor legate de psihicul uman. Cartea este în limba armeană și se adresează în primul rând studenților.

<În timp ce mulţi critică sau râd de persoanele excentrice şi neînţelese în ochii aşa-zișilor oameni normali în ale căror creiere este întipărită, de exemplu, doar nevoia de consum sau de  iPhone−uri de ultimă generaţie, paradoxal, indivizii ce nu pot fi încadrați în această „normalitate” vor lucra în tăcere la proiecte pentru aceleași mărci de renume destinate consumatorilor “indrăzneţi” >− subliniază autoarea.

Aşadar, ce este mai bine: să consumăm sau să creăm? Dacă aţi ales a doua variantă, haideţi să ne pregătim pentru procesul de creaţie, în primul rând, antrenându−ne creierul !

* * *

Autor Elena G. Chobanyan, “Teste şi sfaturi psihologice”, Publicație științifico-educativă. Editor, redactor: R. Hovsepyan

Editor tehnic: R. Khaciatryan, tehnoredactare şi design: E. Chobanyan

Publicată de către “Limush”, Erevan, anul 2003, 92 pagini. ( prima ediție)