Mihai Stepan Cazazian

EREVAN / „Miracolul Anului Nou și al Crăciunului” – Programul creativ pentru copii de la Centrul Cafesjian pentru Arte (CCA) cu sprijinul Beeline

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Programul „Miracolul Anului Nou și al Crăciunului” a avut loc la Centrul Cafesjian pentru Arte (CCA) pe 27 decembrie, cu sprijinul Beeline. Tema programului creativ de anul acesta a fost Eco Tree Christmas, care a fost decorat cu ornamente realizate din materiale naturale, pregătite de participanții la program.

„Miracolul Anului Nou și programul de Crăciun pentru familii este una dintre cele mai așteptate inițiative educaționale ale CCA. De zece ani deja Centrul implică familii și copii lor, de sărbătorile de iarnă, prezentând de fiecare dată o abordare creativă unică. În acest an, membrii Consiliului Cafenesc Teen au participat activ la program. S-au transformat în elfi și i-au ajutat pe copiii participanți să pregătească decorațiuni de Crăciun, împărtășind povești de Anul Nou și Crăciun. Mulțumim  partenerului nostru de lungă durată Beeline pentru sprijinul acordat în implementarea programelor educaționale ale Centrului ”, a declarat directorul executiv al CCA, Vahagn Marabyan.

„Este o plăcere deosebită să fii aici astăzi, ca întotdeauna, deoarece Centrul Cafejian pentru Arte combină cu succes educația și divertismentul. Mă bucur că în această frumoasă zi festivă copiii noștri vor învăța despre importanța mediului și cum să folosească aceste cunoștințe în viața de zi cu zi ”, a remarcat Andrey Pyatakhin, directorul general al Beeline Armenia.

Beeline și CCA sunt parteneri începând cu 2011. Diferite programe, destinate dezvoltării educației estetice în rândul copiilor, adolescenților și familiilor, sunt realizate periodic la CCA în cadrul acestei cooperări pe termen lung.

cmf.am

  •  
  •