Redactor

EREVAN: MINISTRUL TRANSPORTURILOR ȘI TELECOMUNICAȚIILOR S-A ÎNTÎLNIT CU AMBASADORUL ROMÂNIEI

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

 230120141

În ziua de 23 ianuarie, ministrul transporturilor și telecomunicațiilor al Republicii Armenia, Gaghik Beglarian, l-a primit pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Erevan, Sorin Vasile.

În cadrul întîlnirii au fost dezbătute chestiuni legate de organizarea lucrărilor comisiei interguvernamentale româno-armene ce vor avea loc în România, precum și de termenele următoarei sesiuni a comisiei.

Gaghik Beglarian a menționat că, în calitate de copreședinte al comisiei româno-armene pentru cooperare economică și tehnico-științifică, este încredințat de faptul că există toate bazele pentru lărgirea legăturilor între România și Armenia atît în domeniul transporturilor și telecomunicațiilor, cît și al altor domenii economice.

Trebuie menționat că ultima și cea de a 4-a sesiune a comisiei interguvernamentale româno-armene a avut loc la 8-9 iulie 2013 la Erevan. În cadrul sesiunii au fost dezbătute chestiuni privind cooperare bilaterală în domeniul transporturilor, întreprinderilor mici și mijlocii și turismului.

http://www.mtc.am