Mihai Stepan Cazazian

EREVAN / Expoziție internațională de fotografii intitulată «Portret»

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

O expoziție internațională de fotografii intitulată «Portret» a fost deschisă la Centrul Tekeyan din Erevan. Expoziția este organizată de PhotoPodium.com și susținută de Academia Rusă de Artă, Uniunea Creativă a Artiștilor din Rusia,  Tekeyan Fund Center și alții.

Expoziția prezintă 105 fotografii realizate de 91 fotografi din Armenia, Rusia, SUA, Israel, Polonia, Estonia și Ucraina.

Armenia este reprezentată de renumiții fotografi Armen Yengoyan, Vahan Kochar, Armen Muradkhanyan, Harutyun Khachatryan, Vigen Mnoyan, Gagik Gasparyan, Karina Schmidt, Marianna Meliksetyan, Narek Khechoyan, Norayr Abgaryan, Nerses Matinyan, Tatev Mnatsakanyan și Edgar Martirosyan.

Expoziția cuprinde o gamă largă de portrete care spun poveștile extraordinare ale unor oameni de diferite naționalități cu personalitatea lor, independența și realizările lor.

Expoziția se dovedește a fi de mare interes pentru criticii de artă, iubitorii fotografiei, precum și participanții la programul “Ari Tun”, rebotezat “Qayl Depi Tun” al Ministerului Diasporei.

Expoziția va rămâne deschisă până la data de 13 august 2018.