Mihai Stepan Cazazian

EREVAN / Centrul de Arte Cafesjian anunță deschiderea, la Eagle Gallery, a expoziției “CCA 2009-2018: Prezentare interactivă”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Centrul Cafesjian pentru Arte (CCA) anunță deschiderea în data de 11 aprilie a expoziției documentare, CCA Exhibitions 2009-2018: Prezentare Interactivă, în cadrul evenimentelor dedicate celei de-a 10-a aniversări a Centrului. Aceasta este a doua serie de expoziții a CCA din 2019, prezentând activitatea Centrului de la deschiderea sa până azi.

“ExpozițiaCCA 2009-2018: Prezentare interactivă este un spectacol retrospectiv al tuturor programelor de expoziții ale Centrului pentru Arte Cafesjian, oferind o călătorie interactivă către trecut prin intermediul tehnologiilor moderne. În afară de vizionarea imaginilor documentare și a videoclipurilor care evocă amintiri calde, vizitatorii pot folosi și codurile  speciale și smartphone-urile lor pentru a călători în trecut prin intermediul realității virtuale, unde pot citi descrierea fiecărei expoziții, pot urmări imagini ale operelor de artă, videoclipuri, vizualizări prin cataloage electronice, precum și un tur virtual într-o anumită galerie. Membrii CCA vor avea o experiență virtuală specială “, a spus Vahagn Marabyan, directorul executiv al CCA.

Misiunea Centrul pentru Arte Cafesjian, care a
realizat pe parcursul a 10 ani aproximativ 60 de expoziții, a fost de a aduce
arta contemporană în Armenia și de a prezenta lumii cultura armeană. Au fost
prezentate nu doar selecții din Colecția Gerard L. Cafesjian, ci și realizări
ale artiștilor  armeni, prin programul Inter-Museum Cooperation făcând
mai vizibile colecțiile altor muzee, fiind totodată realizată și o platformă
pentru organizarea de proiecte comune și prezentarea colecțiilor private.

Expoziția se va deschide în data de 11 aprilie 2019 la ora 18:30. Evenimentul Encounters with Art, dedicat expoziției, va urma ceremoniei de deschidere.

Expoziția este deschisă până la 30 iunie 2019. Intrarea
este gratuită.

Din comunicatul de presă al CCA

www.cmf.am
www.youtube.com/CafesjianArts

www.facebook.com/CafesjianCenterCascade

https://twitter.com/CafesjianCenter