Mihai Stepan Cazazian

EREVAN / Centrul Cafesjian pentru Arte și Beeline au lansat ”Create your Journey”, o platformă interactivă online

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pentru Ziua Internațională a Muzeelor, Centrul pentru Arte Cafesjian (CCA) și Beeline au pregătit o surpriză pentru copii și adolescenți. Programul de cooperare, pe termen lung, al acestor două instituții este platforma intelectuală ”Create your Journey”( Crează călătoria ta), care va fi disponibilă pe site-ul oficial al Centrului din 18 mai.

Această inițiativă educațională are ca scop implicarea printr-un joc intelectual a copiilor și adolescenților, familiarizându-i cu lucrările de artă expuse la Centrul pentru Arte Cafesjian. Misiunile platformei ” Crează călătoria ta ” este de a dezvolta gândirea analitică a participanților, potențialul creativ și imaginația. În plus, pentru a răspunde la întrebări, trebuie să vizitați, personal, Centrul și să realizați sarcinile pe site.

“Prin diferite proiecte, Centrul Cafesian al Artelor a demontat stereotipul potrivit căruia oamenii ar trebui să viziteze muzeele ca spectatori pasivi. Platforma ” Creează călătoria ta ” demonstrează acest lucru. Natura interactivă a misiunilor îi angajează pe copii într-un mediu participativ activ, unde, în loc să se uite doar la operele de artă, ei recreează și re-conceptualizează ceea ce văd. Dorim să-i mulțumim partenerului nostru loial Beeline, a cărui susținere ne-a permis să implementăm această inițiativă “, a declarat directorul CCA al Educației, Yelizaveta Shirinyan.

“Credem că educația de azi ar trebui să fie interesantă și amuzantă, fiind siguri că folosirea noilor tehnologii este cea mai bună metodă de a atinge acest obiectiv.” Acum, vizitarea Centrului de Arte Cafesjian și vizionarea lucrărilor va fi o aventură de neuitat pentru tineri ” a menționat Naira Nazaryan, șeful departamentului de presă la Beeline Armenia.

Beeline și Centrul Cafesjian pentru Arte cooperează din 2011.
Ca parte a acestei cooperări pe termen lung, programele educaționale cu accent pe educația estetică a copiilor și adolescenților reprezintă o constantă a Centrului.

One Response to EREVAN / Centrul Cafesjian pentru Arte și Beeline au lansat ”Create your Journey”, o platformă interactivă online

  1. Pingback: EREVAN / Ziua Interna?ional? a Protec?iei Copilului la Centrul pentru Arte Cafesjian | araratonline.com