Mihai Stepan Cazazian

EREVAN / Centrul Cafesjian pentru Arte (CCA) anunță lansarea unui nou proiect „Întâlniri cu șahul: Consiliul Cafesjian pentru adolescenți vs. artiști”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pe 13 martie,  Centrul Cafesjian pentru Arte (CCA) anunță lansarea noului proiect „Întâlniri cu șahul: Consiliul Cafesjian pentru adolescenți vs. artiști” la Centrul pentru evenimente speciale Auditorium.

Timp de aproximativ două luni vor avea loc întreceri într-unul dintre cele mai intelectuale jocuri din lume – șahul, iar adolescenții vor concura cu un artist pe care-l vor alege. Partea creativă a proiectului constă în faptul că participanții care pierd vor realiza portretul câștigătorului în mediu lor preferat. La final va fi organizată o expoziție cu lucrările participanților, care au pierdut la șah, la CCA’s Gallery One. Practic ambele părți vor fi învingătoare: lucrarea învinsului va fi expusă, iar portretul câștigătorului va fi afișat.

Competiția va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a CCA.

”Scopul acestui proiect este de a crea o oportunitate pentru adolescenți de a interacționa cu artiștii și de a avea discuții despre subiectele de interes. În plus, vor fi create noi lucrări de artă și un proiect expozițional unic va fi implementat ca rezultat al competiției ”, remarca Vahagn Marabyan, directorul executiv interimar al Centrului pentru Arte Cafesjian.

facebook.com/ccateencouncil