Mihai Stepan Cazazian

EREVAN / Actrița canadiană de origine armeană Arsinée Khanjian a fost reținută pentru două ore de poliție

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

160727_o82dz_egoyan-khanjian-armenie_sn635

Soția regizorului canadian Atom Egoyan a fost reținută și interogată de poliție în Armenia timp de două ore înainte de a fi eliberat.

Arsinée Khanjian spune că a venit în țara ei de origine la o nunta. Ea știa că la Erevan au loc mișcări  de protest și a fost invitată să se alăture vocii opoziției, susținînd un discurs ca parte a unui miting de marți seară. Doamna Khanjian confirmă faptul că a fost arestată a doua zi cu alți 300 de manifestanți, în timpul unei demonstrații anti-guvernamentale.

Actrița a spus că nu știe exact pentru ce o acuză autoritățile. Nu a fost acuzată de nimic până acum. Raidul în timpul căruia a fost arestată, a avut loc în fața unei secții de poliție din Erevan, unde oponenți ai regimului protestau.

Actrița susține că poliția i-a confiscat camera cu care a filma evenimentul. “Acest  incident nu mă  împiedică să particip la alte demonstrații- a spus ea -și intenționez să rămân în Armenia unde nu  exclus participarea la alte demonstrații.”

Arsinée Khanjian, care este, de asemenea, producător, este cunoscută mai ales pentru rolurile sale în filme regizate de soțul ei ca Sweet Hereafter și Ararat.

 

https://www.facebook.com/CivilNet.TV/