Redactor

Emisiunea PREȚUL CEL BUN, de la Antena1, vă invită la concurs !

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Dragi membri ai comunității armene,

Echipa de producție a emisiunii PREȚUL CEL BUN de la Antena1 și-a propus să filmeze câteva ediții speciale în care să invite mai multe comunități/asociații din România.

 
PREȚUL CEL BUN este o emisiune de divertisment, de tip concurs, care în SUA are o mare popularitate și este difuzată de peste 50 de ani. Participanții în emisiune concurează pentru a câștiga premii consistente în bani și produse: electrocasnice, produse de mobilier, excursii (Thailanda, Bali, Africa, etc) sau șansa de a câștiga inclusiv un automobil.
 

Producătorii își doresc un număr de aprox. 20-30 de persoane (oameni din comunitatea armeană, expansivi, joviali, cu un tonus foarte bun), care să reprezinte comunitatea în emisiune. Participanții trebuie să aibă minim 18 ani însă nu există limită superioară de vârstă.

Doar 7 dintre cei 20-30 vor participa efectiv la concursurile din emisiune și vor avea șansa să câștige premii, iar restul vor rămâne în public, ca spectatori, pentru a-i susține pe cei din comunitate. Cei 7 vor fi aleși de echipa de producție. 

Filmările vor avea loc într-o singură zi în luna APRILIE.

Dacă sunteți interesați să participați vă rugăm să trimiteți un  e-mail la silvia.terzian@uniuneaarmenilor.ro până pe 24 ianuarie.