Mihai Stepan Cazazian

E primăvară!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

DSC_0963

 

Ziua de 8 martie, ridică FEMEIA la rang de regină, de înger, de stea strălucitoare, EA cea mai bună, cea mai sensibilă, mai emoţionantă, mai înduioşătoare, mai iertătoare fiinţă fără de care viaţa nu ar mai fi! şi totodată, este MAMĂ pentru fiecare dintre noi. Mai mult de atât, preşedintele comunităţii armene din Bacău, le-a întâmpinat şi dărurit ca un simbol al preţuirii, flori, cadouri, urări fiecărei invitate prezente la acest eveniment.

Atmosfera emoţionantă şi plină de caldură sufletească specifică momentului, i-a determinat pe cei prezenţi, membrii cumunităţii noastre din Bacău, Piatra Neamţ, Tg. Ocna, invitaţi speciali şi membrii simpatizanţi ai armenilor să intre, în spiritul sărbătorii, bucurându-se de revedere şi de armonia primăverii, întrecându-se în discuţii şi urări de bine.

DSC_0980 (1)

DSC_0990

Buna dispoziţie şi veselia au fost atributul acestei manifestări! Momentul artistic, susţinut de actorii Corina şi Ion Goranda, de la Teatrul Municipal Bacovia, care au recitat versuri din creaţiile poetei de etnie armeană  Luiza Terzian, au însufleţit atmosfera… şi au adus un plus de sensibilitate şi frumuseţe!

DSC_1051

Printre gustări copioase, prăjituri şi chiar şi un delicios tort, s-au intercalat comentariile, amintirile şi nostagiile adiacente, provocaţi şi de ritmuri ademenitoare pentru invitaţie la dans.

DSC_1002
DSC_1059

E primăvara! Comunitatea noastră a renăscut odată cu acest anotimp, pentru noi a însemnat voie bună, prietenie, apreciere, respect şi multe zâmbete. UAR sucursala Bacău urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor, o primăvara frumoasă şi La mulţi ani!

 Paul Mocanu,

vicepreşedinte al UAR sucursala Bacău