Mihai Stepan Cazazian

Din partea Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

catedrala

Am primit cu adâncă îngrijorare vestea accidentului care a avut loc sâmbătă, 14 noiembrie, pe teritoriul Ungariei, eveniment în care a fost implicat microbuzul care îi transporta pe membrii formației de dansuri a comuntatii armene din Gherla, soldat din păcate și cu pierderea unei vieți omenești.

Cu sinceră compasiune exprimăm condoleanțele noastre familiei îndoliate, încredințând-o că ne vom ruga pentru sufletul înălțat la ceruri.

Din adâncul inimii transmitem urări de grabnică însănătoșire componenților formației de dansuri care au fost răniți în acest accident.

Ajutorul Bunului Dumnezeu să se reverse asupra lor, tămăduindu-le rănile trupești și sprijinindu-i pentru a trece peste această nefericită încercare.

Să le dăruiască Dumnezeu tuturor însănătoșire grabnică și puterea de a stărui în rugăciunea prin care pot dobândi biruința într-o astfel de încercare.

Ne rugăm și noi pentru ei, încredințându-i de dragostea și prețuirea noastră.

Milă lui Dumnezeu și Harul iubirii Sale să le fie alături, păzindu-i de toate relele.

Suntem împreună-purtători ai suferințelor voastre, dar “nădejdea noastră este tare pentru voi, știind că precum sunteți părtași suferințelor, așa și mângâierii.”                      (2 Corint.-1;7)

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România