Redactor

DIGI SPORT / Ca să se ştie cine ne-a umilit la Erevan: jucătorii armeni plecau la război sau distribuiau mâncare în urmă cu cinci luni

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

România a pierdut pentru prima dată un meci cu Armenia, 2-3. Şi mai trist este că nici măcar nu putem invoca vreun ghinion, câtă vreme adversarul a avut mai multe ocazii, iar Niţă, portarul nostru, a fost numărul 1.

Înfrângerea cu Armenia este unul dintre momentele jenante din istoria naţionalei României şi pentru că a venit împotriva unei formaţii ai cărei jucători evoluează la formaţii modeste, în majoritatea lor echipe din campionatul intern şi care în urmă cu mai puţin de jumătate de an erau gata să nu mai joace fotbal.

Haroyan, căpitanul Armeniei, renunţa la fotbal acum 5 luni pentru a se înrola pentru războiul cu Azerbaidjan

Căpitanul Armeniei, Varazdat Haroyan (28 de ani), cel care a marcat golul de 2-2 miercuri seară, a renunţat la un contract bun în Grecia pentru a se înrola în armata ţării sale, angrenată în războiul cu Azerbaidjan pentru encalva Nagorno Karabah.

Acum 5 luni el renunţa la fotbal pentru a îmbrăca haina militară, iar aseară îşi conducea echipa spre victoria contra României. Armenia conduce Grupa J de calificare, în care are nouă puncte, trei peste Germania şi Macedonia de Nord!

În toamnă, Varazdot Haroyan refuza oferta Larrisei, în Grecia, pentru a răspunde apelului guvernului de la Erevan pentru bărbaţii până în 40 de ani, chemaţi să lupte pentru ţara lor. 

citește mai mult pe digisport.ro