Mihai Stepan Cazazian

Magia zilei de 1 Iunie

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 1 iunie  2013 273

1 iunie  2013 277

1 iunie  2013 391

 

Melodii  de  ,,La mulţi ani”, vară, soare, cadouri , zâmbete , energie… Nu vă sună cunoscut? Nu vă sună a 1 Iunie, minunata sărbatoare a copiilor? Dacă da, înseamnă că nu aţi ratat splendida petrecere organizată de U.A.R. Constanta, la care au participat copiii comunităţii armene.

Într-o zi însorită, animată de paleta de culori a verii, sub fondul de cerneală safirată pictat de zâne, la Scoala Comenius, glasuri plăpande de copii zglobii şi dornici să se distreze au animat cu jocuri copilăreşti întreaga încăpere.

La început, un magician ne-a făcut să intrăm în lumea trucurilor magice şi fermecate pictând pe chipurile şi ochii copiilor sclipiri de uimire şi bucurie zglobie, apoi Albă-ca-Zăpada ne-a dus în Impăraţia ei fermecată, plină de poveşti şi vise de prinţese maiestuoase, iar Spiderman a ţesut o pânză de argint, fermecată de Crăiasa Verii, către lumea distracţiilor presărată cu râsete şi pozne. Torturi cu lumânări şi artificii pictau pe decorul viu de sărbătoare, bucurii şi fantezii uimitoare la sfârşitul petrecerii. Toţi am fost încântaţi şi surprinşi de minunata vrajă a sărbatorii de 1Iunie.

LA MULŢI ANI, DRAGI COPII!

 Anaida-Iris Sarchizian