Mihai Stepan Cazazian

CURSURILE DE LIMBA ARMEANĂ ÎN EREVAN/ ȘCOALA DE VARĂ “SPIURK”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

dsc06933

Dragi prieteni armeni,

După cum se știe, Ministerul Diasporei din Armenia organizează programul  “Școala de vară” în fiecare an pentru tinerii de origine armeană. Ediția 2016 se va desfășura în perioada 3-30 iulie în Armenia unde veți face cursuri de limba armeană, de istorie și civilizație. Cursurile de limba armeană (armeană occidentală sau armeană orientală – cea din Armenia) se vor desfășura pe trei grupe – nevorbitori de limba armeană, nivel inferior, nivel mediu.

Cazarea va fi asigurată doritorilor de către Ministerul Diasporei din Republica Armenia (în hotel, camere pentru 3-6 persoane). În afară de cursurile teoretice şi practice se vor organiza evenimente culturale, vizite la obiective turistice şi istorice din Armenia, întâlniri cu oameni de cultură.

Nu există limită de vârstă. Persoanele care deja au participat la aceste cursuri, pot continua și în această ediție, dar nu va fi asigurată cazarea. Participantul va obține diploma în cazul în care absolvă cursul practic și primește calificativul pozitiv din partea comisiei, precum și dacă nu are mai mult de trei absențe.

Tinerii ce doresc să participe, în acest an, trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos și să depună documentele până la data de 18 mai 2016. Cheltuielile de deplasare dus/întors vor fi suportate de Uniunea Armenilor din România (după ce vor fi aprobate de Comitetul Director al UAR) iar cele din Armenia de Ministerul Diasporei din Armenia.

 

– Să completeze aplicația atașată mai jos

– O fotografie

– Să prezinte o copie a pașaportului

Aplicatie-Scoala de vara

Documentele de mai sus trebuie trimise prin e-mail: office@uniuneaarmenilor.ro , și depuse în original la sucursalele UAR.

 Termen limită  18 mai 2016