Redactor

CURS GRATUIT DE LIMBĂ ARMEANĂ

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

În anul academic 2019-2020, în baza Programului de cooperare în domeniul educației între Ministerul Educației Naționale al României și Ministerul Educației și Științei al Republicii Armenia, își va continua activitatea de predare a limbii armene, doamna Alisa Ghukasyan, singurul lector autorizat și mandatat de Ministerul Educației și Științei al Republicii Armenia să predea această materie în România.

Având în vedere acest aspect și disponibilitatea doamnei lector Alisa Ghukasyan de a-și aduce contribuția la păstrarea și promovarea limbii armene, membrii comunității armene din România și toți doritorii să studieze limba armeană sunt invitați să participe la acest curs gratuit.

De asemenea, cursul gratuit de limbă armeană (nivelurile A1-A2, B1-B2) va continua să fie predat și în cadrul Universității din București, fiind adresat tuturor studenților Universității din București, indiferent de programul de studii (licență, master, doctorat), facultate sau forma de  învățământ (frecvență, frecvență redusă, la distanță). La finalizarea cursului, studenții vor obține creditele aferente.

Înscrierile se pot face telefonic sau prin email: 0739.552.656, alisa077333@gmail.com.