Arhiepiscopia Armeana

CREDINȚĂ / Hramul Adormirii Maicii Domnului la Mănăstirea Hagigadar

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Vă informăm că anul acesta din cauza pandemiei de Covid nu se va mai organiza pelerinajul de la Hagigadar în grupuri. Ne vom limita doar la slujbele religioase, cu respectarea măsurilor sanitare specifice după urmatorul program:

  • Sâmbătă, 15 august 2020, ora 18:00, la biserica Sf. Cruce din Suceava va fi oficiată sub protia Preasfințitului Episcop Datev Hagopian slujba Vecerniei. Totodată în acest an nu se vor mai pregăti sâmbătă seara tradiţionalele ”urechiuşe”.
  • Duminică, 16 august 2020, ora 10:00, la mănăstirea Hagigadar va fi oficiată slujba arhiereiască de Liturghie de către Preasfinţitul Episcop Datev Hagopian, cu prilejul sărbatorii Adormirii Maicii Domnului. De asemenea nu va avea loc agapa (masa de hram).
  • Luni, 17 august 2020, ora 10:00, la mănăstirea Zamca va fi oficiată de către Preasfinţitul Episcop Datev Hagopian în coslujire cu preoţii Eparhiei slujba de pomenire a morţilor.

Ȋndemnăm credincioşilor care vor participa pe propria răspundere la programul liturgic, se respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu ca rugăciunile noastre să fie ascultate şi împlinite, pentru a reveni la normalitate şi să ne bucurăm de cele mai importante daruri: viaţa şi sănătatea.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene