Mihai Stepan Cazazian

COVID-19 / Fundația Aznavour contribuie la lupta împotriva pandemiei

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Erevan, Armenia
10 aprilie 2020

De la începutul anului 2020, epidemia COVID-19 a afectat deja peste un milion de oameni din toate colțurile lumii. Este un dezastru istoric care a perturbat toate aspectele vieții noastre, inclusiv sistemele de sănătate, educația, turismul și multe altele.

  „Astăzi, toate țările se confruntă cu o provocare majoră în domeniul îngrijirii sănătății. Cu toate acestea, suntem siguri că împreună putem depăși această boală, fiind mai uniți, mai grijulii și mai responsabili. În urmă cu mulți ani, Charles Aznavour a sprijinit Armenia și oamenii săi într-o perioadă dificilă și a început activități umanitare. În conformitate cu valorile lui Charles Aznavour, Fundația Aznavour se alătură luptei mondiale împotriva COVID-19 “, – a subliniat Nicolas Aznavour, co-fondator și președinte al consiliului de administrație al Fundației Aznavour.

În strânsă colaborare cu Ministerul Sănătății din Republica Armenia, Fundația Aznavour s-a implicat în achiziționarea a peste 5.000 de măști N95 și 1.000 de costume de protecție pentru medici și asistente, precum și livrarea de mai mult de 7.000 de litri de dezinfectant la unitățile medicale, care vor fi suficiente pentru nevoile, pe o perioadă de 2 luni și vor ajuta la crearea unui mediu mai sigur pentru specialiștii care lucrează cu o dăruire excepțională și altruism la salvarea multor vieți.

Fundația Aznavour își exprimă recunoștința față de tot personalul medical și voluntarii care își riscă viața pentru a salva pe alții și ne vor permite să depășim această boală.

Această inițiativă a Fundației Aznavour a fost posibilă datorită sprijinului generos al Fundațiilor Elveției „Armenia” și „Philippossian et Pilossian” din Elveția, Armen Grishkyan și alți donatori care doresc să rămână anonimi.

Vă rugăm să urmați instrucțiunile din țara dvs. pentru a rămână în siguranță și să salveze vieți!