Simona Paula Dobrescu

CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA / HOTEL GAGARIN:”Fericirea nu intră pe fereastră,dar totuși deschide-o”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Simone Spada, regizor și Claudio Amendola, actorul principal au realizat acest film, o  comedie realizată în Armenia și care a avut premiera pe 24 mai 2018.
 
Cinci italieni (Nicola,Valeria,Elio,Sergio și Patrizia) dezordonați și în căutare de noroc, sunt trimiși să realizeze un film în Armenia. Odată ajunși la destinație începe un război iar producătorul fuge cu banii, ei rămânând abandonați la hotel în plină pădure și izolați din cauza nămeților de zăpadă. Visele lor se spulberă…,dar cu toate acestea trupa cinematografică reușește să transforme o situație neplăcută, într-una de neuitat, regăsind  momentele unei fericiri pierdute.                 
Filmările au început la Roma pe 14 decembrie 2016 și au continuat în Armenia din 11 ianuarie 2017 și până în luna februarie a aceluiași an în orașele  Sevan și Erevan. Filmările în Armenia, la -20 C,realizate în plină iarnă, nu au fost deloc ușoare dar întâlnirile cu populația și cu mulți actori armeni, i-au “încălzit” din punct de vedere sufletesc. Un membru din trupă s-a îndrăgostit de o tânără de pe acele meleaguri și împreună  așteaptă acum primul copil. Vise de fericire realizate nu doar în film dar și în realitate.
Filmul este produs de Marco Belardi pentru Lotus Production o societate  Leone Film Group cu Rai Cinema.             
Așteptăm difuzarea și în cinematografele din România.
 
Simona Paula Dobrescu