Mihai Stepan Cazazian

COOPERARE / „INSTITUTUL CONFUCIUS” DIN EREVAN

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Institutul CONFUCIUS din Erevan, înființat în februarie 2009, funcționează pe lângă Universitatea de Stat  pentru Lingvistică „V.Briusov” Erevan, în conformitate cu acordul dintre Oficiul Consiliului Internațional pentru limba chineză (Hanban ) și USLE precum și Universitatea Shanxi.

Institutul Confucius din Erevan se dedică satisfacerii nevoilor doritorilor care vor să învețe limba chineză, să dezvolte înțelegerea limbii și culturii chineze pentru a întări  schimburile culturale și educaționale și cooperarea dintre Chine și Armenia si să promoveze dezvoltarea multiculturalismului pentru construierea unei lumi armonioase.

Institutul Confucius este organizat în scopul de a promova studiul limbii chineze și a diferitelor schimburi și cooperări în domeniile educaționale si culturale.

Cursurile de limba chineză sunt ținute de profesori calificați din China. Învățământul decurge utilizând cele mai noi programe și materiale. De câteva decenii aceste metode au fost folosite pentru formarea  interpreților și diplomaților.

Directorii institutului sunt G. Sargsian și Y. Mehua. Dintre profesori se numără P.Ying, L.Changyong,  L. Huarong, Z.Wenjun, X.Yukian, W.Danfeng, Y.Chao, L.Zhigang și alții.

Traducere  Arpiar S.