Mihai Stepan Cazazian

CONSTANȚA / Seară de jazz

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Vineri seara, Piața Ovidiu din Constanța a fost inundată de o mulțime de oameni și acorduri de muzică bună.  UAR – sucursala Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța a organizat un concert sub denumirea ”Seară de jazz”, eveniment susținut de trupa ”Allegro Band”. Muzicienii trupei s-au reunit special pentru acest eveniment, sub îndrumarea lui Romeo Ispas, armean constănțean – solist vocal totodată, artist cunoscut în lumea culturala, care s-a remarcat în mod deosebit si prin implicarea in majoritatea evenimentelor organizate de sucursala Constanta a UAR.

Este a treia editie a acestui gen de eveniment organizat de UAR Constanta în colaborare cu primăria municipiului si se doreste a fi o traditie la final de sezon estival la malul Marii Negre. Prezența a fost peste asteptările organizatorilor. La aceasta  ”Seară de jazz” au participat si reprezentanți ai altor comunități etnice,  locale, dar și oameni de cultură și iubitori de jazz.

Organizatorii își doresc acest eveniment să fie unul la care, pe viitor, să participe cât mai multi artisti consacrati ai genului.

          Întreg evenimentul a fost filmat de Dra Armine Vosganian căreia se cuvine să-i multumim și pe această cale.