Mihai Stepan Cazazian

CONSTANȚA/ PROIECȚII DE SCURTMETRAJE CU REALIZATORUL ARMEAN FLORIN KEVORKIAN

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

afis-1

O seară specială, o seară încântatoare, un regal! Acestea sunt cuvintele care au caracterizat evenimentul care a avut loc sâmbătă, 17 decembrie 2018, la Constanța. Comunitatea armean a participat la evenimentul cu titlul: „PROIECȚII DE SCURTMETRAJE CU REALIZATORUL ARMEAN DE FILME – ACTOR, SCENARIST și REGIZOR – FLORIN KEVORKIAN”. În nota sa caracteristică, cu eleganță, entuziasm și umor, Florin Kevorkian ne-a oferit câteva din scurtmetrajele pe care le-a regizat sau în care a jucat în ultimii mai bine de 20 de ani: “MÂNA LUI PAULIȘTA” – Regizor Cristian Mungiu, actori : FLORIN KEVORKIAN, CRISTIANA RADUTA, PATRICIA DE’LL BUSTO, FLORIN GRIGORAS SI VALERIU ANDRIUTA,  “ALOGIC 11…” Regizor Florin Kevorkian, actori : MANUELA HARABOR, ROXANA GUTTMAN, ZOLTAN BUTUC, RUDY ROSENFELD, ANCA SIGARTAU, IULIA LUMANARE, RADU IACOBAN, “IMPACARE, IMPACARE…”- Regizor: Andrei Inizian, actori: FLORIN KEVORKIAN, MIRCEA DRAMBAREANU – “ 9 MINUTE…” Regizor Florin Kevorkian, actori: CRISTINA CEPRAGA, ADRIAN VANCICA, DAN ASTILEAN, MARIUS DRAGUS, DAN RADULESCU, IOANA ANTON, NICOLETA MÂNZU-HANCU, SORIN DOBRIN, “PETRECEREA” –  Regizor: Patricia De’ll Busto, actori: DAN BORDEIANU, MARIAN RALEA, FLORIN KEVORKIAN, CARMEN LOPAZAN, ADRIANA BUTOI, MARIOARA STERIAN, “IUBIRE DE-O NOAPTE” –  Regizor: Florin Kevorkian, actori: ANA ULARU, ANDI VASLUIANU, DAN ASTILEAN, DAN BADARAU, CONSTANTIN BARBULESCU, “PLAYING THE ODDS” – Regizor: Bogdan Zamonea, actori: FLORIN KEVORKIAN, ALMA ALEXANDRA, LAURENTIU DRĂGAN.

Pentru o seară am fost vrăjiți de magia filmului, conduși într-o altă realitate, o evadare terapeutică necesară sănătății noastre sufletești. Am aflat cum se naște un scenariu de film și cum un cuvânt,  o situație, o persoană pot fi punctul de pornire al unui film de succes care să lase în amintirea spectatorilor o emoție specială, unică, irepetabilă.

Acesta este unul din seria de evenimente prilejuite de sărbătorile de iarnă și s-a dorit un dar special pentru comunitatea armeană din Constanța și nu numai!

img-20161218-wa0007

Luiza Terzian