Mihai Stepan Cazazian

CONSTANȚA / Imaginația la lucru în așteptarea Crăciunului

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

             Profitând de atmosfera relaxată și plină de voie bună de dinaintea Crăciunului un grup de 20 de  micuți ai  comunității armene din Constanța însoțiți de părinți și-au dat întâlnire sâmbătă, 15 decembrie, la ora 11, într-o nouă locație, hotelul Ibis, pentru a intra in jocul imaginației.

             Fiind atenți la  recomandările și îndrumările doamnei preotese Armine Khachatryan  mănuțele lor au reușit să creeze tablouri 3D cu tematică de iarnă și de Crăciun cu ajutorul tehnicii șervețelului.Cu multă răbdare, dumneaei i-a ajutat să își  realizeze tablourile oferindu-le pe lângă informații ,o mulțime de materiale ajutătoare: canvasul de lucru, culori,pensule,lipici, șervețele, decorațiuni în tematică.

             Dar aceasta un a fost tot. În plus, jocul creativității a continuat cu realizarea unui glob individual, pe care cu siguranță fiecare îl va așeza mândru în bradul de acasă fiind cel mai special dintre toate celelalte globuri. De aceasta data chiar si parintii au lucrat cot la cot cu cei mici, aratandu-si maiestria artística.

           La finalul momentului de creație a urmat unul de relaxare cu sucuri, sărățele și fursecuri pentru a da și gust acestui moment împreună.

            Pe parcursul anului 2018 copilașii au tot avut parte de astfel de momente de creație împreună, participând la diferite ateliere de creație cu alte tematici de mărțișor, de Paște…sub aceiași ochi grijulii,ai doamnei preotese Armine Khachatyan.

Alice Platon