Mihai Stepan Cazazian

CONSTANȚA | Gala Excelenței și Performanței Feminine : Teatrologul Anaid Tavitian a obținut „Premiul de excelență pentru întreaga carieră dedicată culturii”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Duminică 12 martie 2023 Consiliul Județean Constanța, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură din Constanța au organizat „Gala Excelenței și Performanței Feminine”. La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului de afaceri, precum şi membri marcanţi din mai multe domenii de referinţă, din judeţul Constanţa. Au fost premiate doamnele din Constanța ce au avut rezultate deosebite în domeniu : -administrație, cultură, educație, mass-media, mediu de afaceri , profesii juridice , sănătate , sport, voluntariat și implicare socială ,premiul pentru întreaga carieră. Am fost deosebit de onorați ca și o membră a comunității armene din Constanța să se afle pe această listă.

alături de directorul Teatrului de Stat Constanța, Dl.Erwin Șimșensohn

Este vorba de teatrologul Anaid Tavitian care a obținut Premiul de excelență pentru întreaga carieră dedicată culturii. A primi un premiu înseamnă a căștiga și a te învinge pe tine însuți . Felicitări Anaid pentru premiul obținut ! Îți dorim să devii și mai puternică și mai încrezătoare cu această victorie personală din viața ta, să simți un mare entuziasm și să descoperi un mare potențial în tine, să îți realizezi, în cele din urmă, visele și dorințele. În continuare să nu iți pierzi optimismul și credința în victorie și să atingi noi culmi.

Hasmig ANANIAN

Fotografii  de Mirela Stângă și Clara Ghiuvelechian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *