Mihai Stepan Cazazian

Concertul lui Charles Aznavour, programat pentru 20 februarie, a fost amânat pentru 28 aprilie

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Charles-Aznavour-poster

Concertul cântăreţului Charles Aznavour, anunţat iniţial pentru 20 februarie, la complexul Romexpo din Bucureşti, a fost amânat pentru 28 aprilie, “din motive logistice”, informează organizatorii evenimentului.

Charles Aznavour va susține mult așteptatul concert în București pe 28 Aprilie 2016. Programat inițial pentru luna Februarie, spectacolul a fost amânat printr-o decizie comuna a staff-ului maestrului si a organizatorului român, din motive logistice. Această decizie a survenit după vizita efectuată de către staff-ul tehnic al maestrului în luna ianuarie, pentru a decide exact amplasarea scenei și a locurilor pentru public, cunoscut fiind faptul că maestrul Aznavour își dorește publicul foarte aproape de scenă, într-o atmosferă  intimă.

Maestrul Charles Aznavour se află într-un turneul restrâns, ce se desfășoară în doar câteva din capitalele europene, care cuprinde, spre marea bucurie a fanilor români, și spectacolul de la Romexpo de pe 28 Aprilie 2016. Evenimentul istoric poartă numele “One Night Only” și este o ocazie unică de a-l asculta pe Charles Aznavour cântând piesele sale iubite pe scena, într-un spectacol dedicat publicului său din România.

TOATE BILETELE ACHIZITIONATE PENTRU SPECTACOLUL DIN 20 FEBRUARIE ÎȘI PĂSTREAZĂ VALABILITATEA.

Pentru toti cei care doresc sa achiziționeze bilete la spectacol, acestea se găsesc online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro și pe site-ul www.VreauBilet.ro, precum și la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).